Головне

Володимир Вірчис може завершити кар'єру у професійному боксі

30.09.2008 15:39 533 0
Український суперважковаговик Володимир Вірчис заявив про можливе завершення спортивної кар'ри після поразки від кубинця Хуана Карлоса Гомеса у поєдинку за звання обов'язкового претендента на чемпіонський пояс за версією WBC.

"Волосся на голові собі не рву. Шкода, що розчарував своєю поразкою друзів, приятелів і шанувальників українського професійного боксу.

За два тижні до бою я справді травмував стегно. Але мені не хочеться все звалювати на це пошкодження. Під час бою травма мене практично не турбувала. Але через неї мені довелося припинити тренувальний процес фактично за два тижні до бою. Бігав лише кроси. Думаю, через це трохи втратив відчуття дистанції, що було наочне видно у бою. До того ж Гомес виявився набагато вище за класом від усіх моїх спаринг-партнерів.

Я давно чекав приводу, щоб завершити свою боксерську кар'єру. Адже у мене налагоджений бізнес, також потрібно приділяти час сім'ї. Роздвоєння ж ні до чого доброго не призведе. Отже, швидше за все, на ринг більше не вийду" - цитує Вірчиса видання "Блик".

Коментарі ()