Головне

Квитки на бій Пакьяо - де ла Хойя розкупили менше, ніж за день

25.09.2008 09:16 616 0

Всі квитки на поєдинок 6 грудня між екс-чемпіоном світу в шести вагових категоріях "Золотим Хлопчиком" Оскаром де ла Хойєю і володарем титулу WBC у легкій вазі Менні "Пакменом" Пакьяо були продані практично відразу ж після їх надходження у продаж, повідомляє ESPN.com..

16 тисяч квитків поступили в продаж в середу 24 вересня і цього ж дня вони всі були реалізовані. Це принесло близько 17 мільйонів доларів доходу, що є другим показником в історії, після бою де ла Хойя - Мейвезер. Тоді за квитки було зібрано 18 419 200 доларів.

Відзначимо, що вартість квитка на поєдинок Пакьяо - де ла Хойя складала від 60 до 100 доларів.

За словами промоутера Пакьяо Боба Арума, 6 грудня організатори поєдинку орендують ще декілька приміщень у Лас-Вегасі, загальною місткістю близько 33 тисяч місць, де шанувальники боксу зможуть подивитися цей бій в прямому ефірі на телеекрані.

"Це дуже очікуваний поєдинок. Люди жадають отримати на нього квиток, - заявив Арум. - чи багато ви можете пригадати боїв, за які люди готові віддати в цілому 17 мільйонів доларів. А цей поєдинок вже зібрав 17 мільйонів, і ця сума не включає доходів від продажу додаткових квитків, від платної телетрансляції, від продажу прав на трансляцію в інші країни і спонсорських відрахувань".

newsru.ua

Коментарі ()