Головне

Володимир Кличко: Дата і місце бою з Повєткіним стануть відомими протягом двох тижнів

24.09.2008 17:57 192 0
Чемпіон світу у версіях IBF і WBO у надважкій вазі Володимир Кличко підбив підсумки конкурсу заявок на свій бій з росіянином Алєксандром Повєткіним і розповів, коли почнеться підготовка до цього поєдинку.

"Сам переговорний процес проходив дуже складно, що, власне, і спричинило конкурс заявок. Я вважав і вважаю, що співпраця має бути взаємовигідною для обох сторін, завжди має бути місце для розумного компромісу. На цей раз знайти його не вдалося. Пропонуючи саме такий суму, ми перш за все виходили з наших бізнес-інтересів і фінансових можливостей. Як бачите, вони виявилися куди більш вагомими, ніж пропозиції іншої сторони.

Цей успіх дозволить мені спокійно підійти як до підготовчого процесу, так і до самого захисту титулу. А наскільки велика сума, запропонована нами як гонорар за цей бій, питання, я вважаю, другорядне.

Коли і де відбудеться бій поки що говорити рано. Перший етап завершився, тепер, як кажуть, можна перейти до подробиць. Думаю, що в найближчі два тижні стануть відомі дата і місце проведення цього матчу.

Для остаточного вирішення питання ми маємо провести консультації як з нашими телевізійними партнерами в Німеччині, так і в США.

Підготовку ж до поєдинку я почну з середини жовтня, а де вона проходитиме, залежить вже від того, де саме відбудеться бій" - розповів Володимир в інтерв'ю виданню "Команда".

Коментарі ()