Головне

Гомес готовий показати проти Вірчиса найкращий свій бій

24.09.2008 10:56 372 0

Тренери кубинського супертяжа Хуана-Карлоса "Чорна Пантера" Гомеса Орландо Куельяр і Моріц Клаттен не сумніваються в перемозі свого підопічного над українським боксером Володимиром Вірчисом в поєдинку за статус обов'язкового претендента на пояс WBC.

Нагадаємо, поєдинок між Гомесом і Вірчисом відбудеться в суботу, 27 вересня.

"Гомес - один з найбільш технічно вмілих боксерів у суперважкому дивізіоні, - заявив Куельяр, - він був здатний домінувати в першій важкій вазі, але там значно менші цілі і досягнення. Зараз перед ним вагоміші завдання. Супертяжі б'ють сильніше, але набагато повільніше. Не бачу причини, чому Гомесу не досягти успіху в цю суботу".

"Гомес набагато сильніший тепер, ніж був в першій важкій вазі, - додав Моріц Клаттен, - а його витривалість украй висока для супертяжа".

Сам Гомес також упевнений в своїй перемозі, що, втім, не дивно.

"Я боксуватиму з розумом, але якщо підвернеться подарунок з боку суперника, я нокаутую його, - поділився своїми планами на бій кубинець, - я відчуваю себе дуже могутнім зараз і важко працював, набравши солідну м'язову масу. Я знаю про його нокаутуючий удар але я не планую пропускати дуже часто, навпаки, має намір показати йому, як сам умію атакувати. У суботу я готовий показати кращий бокс в своїй кар'єрі".

Володимир Вірчис провів 25 поєдинків, програвши в них тільки раз. 20 боїв завершив нокаутом.

Хуан-Карлос Гомес провів 44 поєдинки. На рахунку кубинця 43 перемоги (35 нокаутом) і одна поразка.

newsru.ua

Коментарі ()