Головне

Вірчіс: Я вполюю "Чорну пантеру"

20.09.2008 10:34 819 0
Вірчіс: Я вполюю "Чорну пантеру"
27 вересня в Гамбурзі Володимир "The Hunter" Вірчіс(24-1-0,24KOs) зустрінеться з колишнім чемпіоном світу Хуаном Карлосом "Black Panter" Гомесом (43-1-0,35KOs) в поєдинку за визначення офіційного претендента на бій за пояс WBC  з переможцем пари Віталій Кличко - Самюель Пітер. Колишній чемпіон Європи Вірчіс, який ще кілька років тому збирався завершувати кар`єру, а тепер має провести один з  найважливіших боїв у своїй кар`єрі,  відповів на декілька питань про цей поєдинок.

- Як Ви себе почуваєте?

- Я в гарній формі. Я здоровий, як ніколи. Це результат дев`ятитижневої важкої роботи з моїм тренером  Конні Мітермеєром.

- Як Ви оцінюєте свого суперника?

- Я поважаю всіх своїх суперників. Для мене є важливою моя недооцінка чи переоцінка боксера.

- Звідки у Вас прізвисько "Мисливець"?

- Одного разу я полював на Україні з моїми друзями. Коли ми стояли разом, я тримав рушницю стволом донизу. Раптом вона вистрілила, і мої супутники, що стояли поруч, отримали невеликі ушкодження. З того часу я ніколи не полюю і невдовзі, отримав прізвисько "Мисливець".

- Переможець суботнього поєдинку, можливо, зустрінеться з переможцем бою Кличко - Пітер в боротьбі за пояс WBC?

- Звичайно, я можу виграти ці обидва поєдинки, але найголовніше, спочатку, отримати перемогу 27 вересня над Гомесом "Чорною Пантерою". Логічно, якщо "Мисливець" вполює "Чорну Пантеру". Я його нокаутую.  

За матеріалами fightnews.com.

Коментарі ()