Головне

Віталій Кличко: Мені байдуже, де битися: у Берліні, в Америці чи у Нігерії

16.09.2008 09:57 356 0
Почесний чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі Віталій Кличко, який 11 жовтня в Берліні проведе поєдинок з чинним чемпіоном світу за цією ж версією Самюелом Пітером з Нігерії, не зважає на місце проведення бою:

"Мені байдуже, де битися: у Берліні, в Америці, у Нігерії, де завгодно. Я готовий вийти на будь-який ринг і показати відмінний бокс. Але, звичайно, Німеччина - стаття особлива. Ми з Володею тут зовсім не чужі, і для нас ця країна, можна сказати, друга батьківщина. У нас тут величезна армія уболівальників, і не лише німецьких.

У Берліні, я знаю, живе чи не сотня тисяч тих, кого у Німеччині називають "русскімі", хоча приїхали вони сюди зі всіх кінців колишнього Радянського Союзу. І я упевнений, що багато хто з них прийде підтримати мене в бою проти Пітера. Та і з інших міст Німеччини люди приїдуть, з Києва, зі всієї України - не лише друзі і знайомі, але і просто наші з Володею уболівальники.

Не зважаючи на те, що бій транслюватиметься більш ніж на сто країн світу, багато людей захочуть побачити його наживо. Зі свого досвіду знаю - сидячи перед екраном телевізора, неможливо відчути всіх тих емоцій, якими наелектризований зал. Отже підтримка трибун мені в Берліні, звичайно ж, забезпечена".

За матеріалами Советский спорт

Коментарі ()