Головне

Котельник віправив Кімуру у лікарню зі струсом мозку і гематомою щелепи

16.09.2008 08:27 435 0
Японського боксера Норіо Кімуру після суботнього поєдинку проти чемпіона світу за версією WBA у першій напівсередній вазі українця Андрія Котельника, який відбувся в Львові, доставили в одну з місцевих лікарень.

"В Кімури - струс мозку і гематома щелепи, - розповів головлікар Львівської міської лікарні швидкої допомоги Віталій Андронатій. - Крім того, у зв'язку з поразкою, його психологічний стан залишає бажати кращого".

"Кимура провів в лікарні цілу ніч, а з ранку, у зв'язку з тим, що японська делегація вже мала на руках авіаквитки, лікарі дозволили боксеру покинути Львів, - говорить Петро Мисишин, директор промоутерської організації АК1, яка в партнерстві з німецькою компанією Universum Box Promotion провела титульний поєдинок в Львові.

"Японцю, щоб зберегти здоров'я, було б краще пропустити один сильний удар і впасти в п'ято-шостому раунді, - відмітив після бою головний тренер олімпійської збірної України з боксу Дмитро Сосновський, перший тренер Андрія Котельника. - Але, парубок тримався і з кожним раундом пропускав все більше і більше", - цитує тренера газета "СЭ в Украине".

Коментарі ()