Головне

Екс-українця знову взяли під охорону за вбивство у Владивостоку

12.09.2008 08:47 396 0
Суд Фрунзенського району Владивостока ухвалив рішення взяти під охорону відомого російського боксера Романа Романчука, обвинувачуваного в убивстві жителя Примор'я Олега Мєшкова. Вирок був винесений у п'ятницю, повідомляє РІА "Новий Регіон". Раніше Приморський крайовий суд скасував рішення Фрунзенського районного суду про обрання запобіжного заходу Романчука у виді застави в розмірі 1 мільйона карбованців, визнавши його необґрунтовним.

28 липня близько 8:30 на центральній площі Владивостока між 29-річним Романчуком і 22-річним Мєшковим відбувся конфлікт. За однією із версій, у ході сварки Мєшков вистрілив у Романчука з пістолета "Оса", гумова куля влучила боксеру в голову. Романчук вихопив з рук Мєшкова травматичний пістолет і вистрілив йому в обличчя. Куля влучила Мєшкову в око і проникнула в мозок. Боксер був затриманий працівниками дорожньо-патрульної служби ГІБДД Владивостока. Мєшков був доставлений у міську клінічну лікарню № 2, де, не приходячи у свідомість, помер через дві доби.

4 серпня слідчим відділом по Фрунзенському району Владивостока у відношенні підозрюваного Романа Романчука обраний запобіжний захід у виді підписки про невиїзд. На підставі зібраних за кримінальною справою доказами, Романчуку пред'явлене обвинувачення в здійсненні злочину, передбаченого ст. 105 ч. 1 КК РФ - убивство.

Напередодні спортсмен був виписаний із владивостокської міської клінічної лікарні, де він проходив лікування від отриманої травми в перестрілці. Він оселився в одному з готелів міста. У медичному висновку стверджується, що Романчук повинен пройти курс лікування, оскільки в нього залишилися проблеми зі здоров'ям. У боксера як і раніше не відновлюється мова, він заїкається, його регулярно мучать головні болі, без знеболюючих лік він не засипає.

Відзначимо, що Романчук є вихованцем львівської школи боксу.  

www.ukrbox.com.ua

Коментарі ()