Головне

Тренер Кличка: "Віталій залишить ринг переможцем"

10.09.2008 14:09 361 0

Тренер Віталія Кличко Фріц Здунек розповів про підготовку почесного чемпіона WBC у суперважкій вазі до бою з діючим чемпіоном світу за цією версією Самуелем Пітером. Наставник вважає, що його підопічний знаходиться у відмінній формі, що дозволяє розраховувати на успішний результат поєдинку, навіть не дивлячись на те, що Кличко-старший вже три з половиною роки не виходив на ринг, повідомляє сайт телеканалу "Спорт" .

- Як проходить підготовка Віталія до титульного бою з Пітером?

- Оптимально. Переконаний, що Віталій Кличко покине ринг переможцем, - сказав Здунек. - Він хоче здійснити свою давню мрію стати чемпіоном світу одночасно зі своїм братом Володимиром. Я зроблю все можливе, щоб допомогти йому в її здійсненні. Віталій блискуче проводить тренування. Я ним дуже задоволений, оптимістично дивлюсь у майбутнє. Рік тому Віталій теж знаходився у прекрасній формі. Журналісти, які подивилися один з його спарингів, відзначили, що на рингу він виглядає навіть краще, ніж перед останнім боєм.

- Віталій вже три з половиною роки не виходив на ринг. Чи не стане це великою перешкодою в бою з Пітером?

- Після його останнього бою, дійсно, пройшли три з половиною роки. Проте Віталій вже готувався до титульного поєдинку минулого року. У цьому плані перерва не була дуже довгою. З моменту останніх спарингів пройшло менше року. Віталій тоді не зміг вийти на ринг через травму. Проте і в кінці минулого року він постійно тренувався, підтримував форму. Як тільки виписався з лікарні після операції на спині, відразу ж приступив до тренувань. Весь цей час Кличко знаходився під спостереженням у найдосвідченіших лікарів, які спостерігали за ходом його відновлення. Зараз він набрав пристойну форму, що дає привід для оптимізму.

- Хто, на ваш погляд, з Кличків сильніший: Віталій або Володимир?

- Віталій - найсильніший супертяж світу. Він зараз перебуває у прекрасній фізичній формі, до того ж Віталій психологічно стійкий. Володимир у технічному плані, поза сумнівом, перевершує свого брата. Проте якщо оцінювати вольові якості, то тут Віталій є явним номером один.

Коментарі ()