Головне

Семюел Пітер знову розкидається словами

07.08.2008 12:10 155 0

У прес-релізі американського телеканалу Showtime йдеться, що увечері 11 жовтня відбудеться телетрансляція відразу двох титульних поєдинків. Спочатку у записі буде показаний бій між володарем титулу WBC у суперважкій вазі Семюелом Пітером і почесним чемпіоном цієї організації Віталієм Кличком, а потім відбудеться пряма трансляція поєдинку між чемпіоном IBF у напівважкій вазі Антоніо Тарвером і екс-чемпіоном світу в цій ваговій категорії Чедом Доусоном.

Місце проведення поєдинку Пітер-Кличко досі не визначено, проте Семюел Пітер упевнений в тому, що він зможе взяти верх спочатку над Віталієм Кличком, а потім і над його молодшим братом Володимиром Кличком, що володіє чемпіонськими поясами IBF і WBO у суперважкій вазі.

"Я хочу знову відправити Віталія у відставку, а потім завершити чемпіонський період в житті його молодшого брата Володимира Кличка. Я стану першим боксером в історії, який завершить боксерську кар'єру цілої сім'ї. Кожен буде повержений. Суперважка вага належатиме мені", - наводить слова Пітера Showtime. 

Втім, Віталій Кличко, якому нещодавно виповнилося 37 років, не менше впевнено заявив про те, що він поверне собі чемпіонський пояс WBC і одночасно зі своїм братом володітиме чемпіонськими званнями у суперважкій вазі.

Промоутер Пітера Діно Дува відзначив, що Віталій Кличко стане найскладнішим суперником у кар'єрі його підопічного, проте промоутер не сумнівається в успіху 27-річної нігерійця.

"Віталій Кличко переміг Леннокса Люїса, і є одним з сильних суперважкоатлетів нашого часу, - сказав Дува. - Віталій стане найскладнішим на сьогодні суперником для Сема, але переконлива перемога стане для Пітера першим кроком на шляху до панування в суперважкому дивізіоні".

За матеріалами Fightnews.com

Коментарі ()