Головне

Володимир Кличко може зустрітися з Девідом Хейєм

07.08.2008 08:30 177 0

На початку 2009 року чемпіон IBF і WBO у суперважкій вазі Володимир Кличко, який восени цього року має провести обов'язковий захист свого титулу IBF проти Олександра Повєткіна, може зустрітися з екс-чемпіоном світу у першій важкій вазі Девідом Хейєм, який також восени цього року вийде на ринг в рамках суперважкої ваги.

Річард Шафер, виконавчий директор промоутерської компанії Golden Boy Promotions, яка займається справами Хея, повідомив, що якщо обидва боксери успішно завершать свої осінні поєдинки, він почне детальні переговори з радником Кличка Шеллі Фінкелем про організацію поєдинку Клічко-Хей у першій половині 2009 року.

"Я вже розмовляв з Шеллі Фінкелем, і цей поєдинок може відбутися наступного року, - сказав Шафер. - Після того, як Володимир проведе обов'язковий захист, він буде вільний від зобов'язань, так само як і Девід, і ми зможемо домовитися про проведення бою".

Нагадаємо, що Девід Хей постійно зачіпає в своїх виступах Володимира Кличка, обіцяючи нокаутувати його в очній зустрічі, і чемпіон світу повний бажання змусити амбітного британця замовкнути і готовий заради цього провести поєдинок на його батьківщині в Англії.

"Він надто багато говорить про мене, - заявив Кличко. - Я хочу зустрітися з ним на ринзі і змусити його замовкнути. Думаю, що бій в Англії стане особливою подією для мене. Мені подобається, коли глядачі вболівають проти мене. Мені здається, це примушує мене боксувати краще".

allboxing.ru  з посиланням на Sports Illustrated

Коментарі ()