Головне

Переговори по бою Кличко – Повєткін ідуть по наміченому плану

30.07.2008 16:27 154 0
Менеджер чемпіона IBF і WBO у надважкій вазі Володимира Кличка Берндт Бенте повідомив, що переговори про двобій Кличко проти обов'язкового претендента на титул IBF Олександра Поветкєна зайшли в тупик. За словами Бенте, промоутерсікі компанії, що представляють інтереси боксерів, не можуть домовитися про поділ призового фонду, а також про продаж прав на телетрансляцію цього бою. Якщо ж переговори про бій з Поветкиным не увінчаються успіхом, то команда Кличко зверне свою увагу на переможця призначеного на 30 серпня двобою за вакантний титул WBA у надважкій вазі між двома його колишніми володарями - Ніколаєм Валуєвим і Джоном Руізом, повідомляє allboxing.ru

Уже сьогодні менеджер Повєткіна Володимир Хрюнов в інтерв'ю Boxingscene.com спростував дану інформацію, заявивши, що переговори між командою Кличка і Sauerland Events повільно, але вірно просуваються вперед.

"Переговори між сторонами просуваються, як і переговори з телемережами. Ніяких офіційних відмовлень від нашої сторони і від сторони суперника не було", - заявив Хрюнов.

Коментарі ()