Головне

Промоутер Ібрагімова вважає, що тому цікаві передусім гроші

29.07.2008 14:35 165 0

Глава промоутерської компанії Seminole Warriors Boxing Леон Маргулес, який займається справами екс-чемпіона світу за версією WBO у суперважкій вазі росіянина Султана Ібрагімова висловив думку, що Султану зараз просто нецікавий бокс.

"Я так розумію, Султан сам просто не хоче виходити у ринг, от і все. Ви краще у нього самі запитайте. Я з Султаном зараз взагалі не спілкуюся. Він у Росії, наскільки я знаю. Чим він там займається, я теж без поняття. Я запропонував Султану провести поєдинок за другий рядок рейтингу IBF. Але конкретної відповіді від нього не отримав. Таке відчуття, що йому тепер взагалі більше нічого не потрібно. У чому ж причина? Мені здається, що для Султана головним було заробити для себе якомога більше грошей. Як видно, він добився своєї мети. Навіщо йому тепер боксувати?".

"IBF - єдина організація, де Султан може поборотися за чемпіонський титул, але, здається, мені це потрібно більше, ніж йому. Султан був чемпіоном світу. Я вірю у те, що він може повернути собі це звання. Але якщо сам цього захоче. На його б місці я б поквапився, оскільки він далеко не молодий".

Аllboxing.ru за матеріалами Спорт сегодня

Коментарі ()