Головне

Результат поєдинку Тоні-Рахман змінений

29.07.2008 13:20 181 0

Спортивна комісія штату Каліфорнію змінила результат поєдинку між двома колишніми чемпіонами світу Джеймсом Тоні і Хасимом Рахманом, який відбувся 16 липня. Зараз замість оголошеної раніше перемоги Тоні технічним нокаутом у третьому раунді поєдинок визнаний таким, що відбувся без оголошення результату (no-decision). Нагадаємо, що в третьому раунді боксери зіткнулися головами, внаслідок чого у Рахмана відкрився сильний розтин над лівою бровою.

У перерві після раунду Рахман вказав на те, що розтин заважає йому бачити, і лікар у ринзі Пів Воллес попросив рефері поєдинку Рея Кордону зупинити бій. Оскільки бій не тривав чотири повні раунди, згідно з правилами він мав бути оголошений таким, що відбувся без оголошення результату. Проте Тоні була присуджена перемога технічним нокаутом. Хасим Рахман подав апеляцію в спортивну комісію штату, і вона була задоволена.

"Я розглянув вашу апеляцію і з'ясував, що в день бою було винесено неправильну ухвалу. Отже, поєдинок буде оголошений таким, що відбувся без оголошення результату", - говориться в листі виконавчого директора комісії Армандо Гарсії, які було направлено Рахману. Представники Джеймса Тоня не стала оспорювати рішення комісії.

Відзначимо, що зміна результату цього бою дозволяє Рахману розраховувати на зустріч з британцем Девідом Хейєм восени цього року. Окрім британського боксера до можливих суперників екс-чемпіона світу належить і перспективний американський суперважкоатлет Кріс Арреола, повідомив allboxing.ru за словами менеджера Рахмана Стіва Нельсона.

Коментарі ()