Головне

Для бою Котельника арену "Україна" розширять на 2100 місць

28.07.2008 16:54 333 0

13 вересня у Львові чемпіон світу з боксу за версією WBA львів'янин Андрій Котельник проведе добровільний захист свого титулу проти японського бійця Норіо Кімури, який у рейтингу цієї боксерської асоціації займає 15 сходинку. Контракт на цей бій уже підписано. Про це сьогодні, 28 липня, на прес-конференції повідомив директор промоутерської компанії "АК1" Петро Мисишин.

Поєдинок відбудеться у львівському палаці спорту "Україна". Зараз ця арена вміщує 400 глядачів, тому спеціально до бою її переобладнають на 2,5 тисяч. Ціни на квитки наразі не визначені. Поєдинок транслюватиме один із центральних українських телеканалів, а також один із японських. Окрім того, не виключено, що поєдинок також транслюватиметься на Польщу та Росію, пише zaxid.net

Андрій Котельник повідомив, що про свого майбутнього суперника він знає хіба те, що він шульга. Відеокасету з поєдинками Кімури Котельник разом з тренером подивиться безпосередньо під час підготовки до поєдинку. До речі, готуватиметься Котельник у Німеччині, а до Львова приїде за 3 дні до поєдинку.

В андеркарті захисту титулу Котельником заплановано 4 поєдинки, у двох з яких битимуться українці - Руслан Мельник та Андрій Шиманський.

Це перший захист титулу чемпіона світу Андрієм Котельником після того, як він виборов це звання у двобої з британцем Гевіном Різом.

В Україні - це перший в історії професійного боксу бій за звання чемпіона світу.

Коментарі ()