Головне

Для Повєткіна Сайкс був частиною підготовки до бою з Кличком

23.07.2008 09:56 444 0

Менеджер російського боксера Алєксандра Повєткіна Владімір Хрюнов упевнений в тому, що поєдинок проти американця Тауруса Сайкса був потрібний його підопічному, і він був частиною розробленого плану підготовки до поєдинку з чемпіоном IBF і WBO у суперважкій вазі Володимиром Кличком.  

"Ми добре попрацювали, провели багато раундів спарингів з серйозними боксерами. Розуміючи, що ми стоїмо на порозі чемпіонського поєдинку, ми розробили певну тактику. Сайкс був її частиною, - розповів менеджер. - Ми справді вели переговори з досвідченими, габаритними бійцями, чиї дані відповідають Кличку - з Грантом, Боуі, Голотою. Але після спарингів з Маклайном і Вільямсоном ми переконалися, що цю частину підготовки з прицілом на Кличка ми охоплюємо, тому зупинилися у результаті на Сайксі".

За словами Хрюнова, досі невідомі навіть приблизна дата і місце проведення поєдинку проти Володимира Кличка, проте він упевнений в тому, що він відбудеться не пізніше за призначений термін.

"Поки важко сказати. Точно - до 26 листопада, дати, яку встановила IBF, - сказав менеджер. - Хоча ось Віталій Кличко вже кілька разів за останній час повторив, що не радить Алєксандру виходити проти його брата. Бій повинен все розставити по своїх місцях. Ми ж поради нікому не даємо. Не потрібно боксерам будувати взаємини по-американськи, переходити межу. Не потрібно дивитися звисока. Ми з повагою ставимося до Кличка. А майбутній бій з Володимиром розглядаємо винятково як спорт. Жодних історичних або політичних натяків".

За матеріалами allboxing.ru

Коментарі ()