Головне

Валуєв: У Кличка сильно страждає моральна сторона

21.07.2008 13:10 348 0

Екс-чемпіон світу у суперважкій вазі Ніколай Валуєв, який був присутній на поєдинку Алєксандра Повєткіна і Тауруса Сайкса в підмосковному Чехові, був упевнений в достроковій перемозі свого співвітчизника.

Вулаєв не сподівався, що бій закінчиться саме в четвертому раунді. "Я ж не пророк. Але Саня з першого раунду дав зрозуміти, що до чого, налякав американця як треба. А потім нокаут вже був справою часу, - сказав Валуєв. - Гадаю, що цей поєдинок був досить непоганий як прохідний бій для підтримки впевненості Саші. Було б набагато гірше, якби бій затягнувся. Але все сталося так, як і повинно було бути".

Восени цього року Алєксандр Повєткін, який є обов'язковим претендентом на титул IBF у суперважкій вазі, має зустрітися з володарем цього титулу, а також титулу WBO Володимиром Кличком.

Нікалай Валуєв вважає, що за рахунок морально-вольових якостей Повєткін може здолати чемпіона світу, який останніми роками упевнено рухається до домінуючих позицій в суперважкому дивізіоні.

"Не озвучуватиму свої думки, але скажу - цей бій, найімовірніше, відбудеться. І зараз просто потрібно підтримувати Саню, бажати йому успіху, перемоги, щоб він відчував, що ми стоїмо за ним, - сказав Валуєв. - Той варіант бою, який Кличко запропонував у поєдинку з Томпсоном, з Санею не пройде. У Сані присутня злість, якої немає у афроамериканців. А це дуже важливо. В Кличка ж, при всій його потужності, сильно страждає моральна сторона. Я просто упевнений в цьому".

Нагадаємо, бій Повєткіна та Сайкса вже назвали "ганьбою боксу".

allboxing.ru

Коментарі ()