Головне

Тоні Томпсон планує перемогти Кличка за підсумками 12 раундів

07.07.2008 13:18 397 0

Американський боксер Тоні Томпсон, якому найближчої суботу, 12 липня, стояти в ринзі з чемпіоном світу за версіями IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація) Володимиром Кличком, заявив, що він не планує нокаутувати українця. За словами Томпсона, він розраховує на перемогу за підсумками 12 раундів, пише видання "The Star-Ledger".

 Тоні Томпсон, Володимир Кличко. Фото boxnews.com.ua

Звертаючись до Кличка, претендент сказав, що він збирається бити суперника протягом усіх 12 раундів. "Я має намір бути жорсткішим - саме це вирішить результат бою. Зараз він знаходиться на вершині. Я хочу зайняти його місце", - сказав Томпсон.

Американець, якому 18 жовтня виповниться 37 років, У своєму останньому двобої Томпсон нокаутував німця Луана Красніча і став офіційним претендентом на титул WBO у важкій вазі.

Бій Володимир Кличко - Тоні Томпсон пройде 12 липня в Гамбурзі на стадіоні "Color Line Arena". Переможець цього двобою восени повинен зустрітися з росіянином Олександром Повєткіним, що є офіційним претендентом на титул чемпіона IBF.

Коментарі ()