Головне

Результати турніру в Одесі: українці Бражник, Мельник, Івшин та Нікулін перемагають

06.07.2008 15:04 840 0

Вчора, в андеркарті бою Русаль-Хуберт,  в Одесі відбулися бої боксерів професіоналів у різних вагових категоріях. Так у шестираундовому поєдинку легковаговиків українця Руслана Мельника та таджика Дільшота Абдуллаєва впевнену перемогу одноголосним рішенням суддів одержав наш боксер.

Руслан Мельник - Дільшот Абдуллаєв, фото K2 East Promotions

У першій легкій вазі зустрілися представники України Тимур Ахундов та Максим Івшин.

За результатами 6 раундів перемогу одноголосним рішенням суддів святкував одесит Максим Івшин (59-56, 58-57, 59-55).

Українці зустрілися і у першій середній вазі - непереможний Дмитро Нікулін та досвідчений Володимир Боровський. Протягом бою більше рухався та комбінував Нікулін, що і принесло результат - після шести раунді судді одностайно віддали перемогу Дмитру.

Український середньоваговик Юрій Скачко не зміг знайти контраргументів у бою проти представника Російської Федерації Аліка Муртазалієва. Вже у другому раунді Сачко побував у нокдауні після лівого гака у печінку. Після відвертого побиття у наступному раунді тренер не виступив Юрія на ринг.

Наш співвітчизник Валерій Бражник, який виступає у напівсередній вазі (до 66,678 кг), переміг грузина Давида Тлашадзе технічним нокаутом у третьому раунді. Нагадаємо, для Бражника це був перший поєдинок після перелому руки у лютому цього року.

Коментарі ()