Головне

Русаль - новий Інтерконтинентальний чемпіон IBO

06.07.2008 12:36 1017 0

Українець Віталій Русаль отримав перемогу технічним нокаутом у сьомому раунді над угорцем Ласло Хубертом і став володарем вакантного титулу Інтерконтинентального чемпіона IBO у важкій вазі (до 90,7 кг).

Нагадаємо, суперником Русаля на турнірі в Одесі мав бути інший угорець - Йожеф Нагі, який не зміг залишити Угорщину через проблеми з документами. В останній момент проти Віталія вийшов його співвітчизник Ласло Хумберт (14-1-0, 7 нокаутів).

Віталій Русаль - Ласло Хуберт © K2 East Promotions

Русаль вів бій у своїй традиційній ігровій манері: він атакував з далекої дистанції, рухався на носках, бив двійками і трійками, не вкладаючись в удари, і впевнено брав раунди. Гість же вибрав "окопну" тактику ведення бою: перекрився і викидав дуже мало ударів, лише зрідка вибухаючи розмашистим лівим свингом в надії випадково зачепити візаві. У четвертому раунді йому це вдалося кілька разів, і цей раунд залишився єдиним, який виграв угорець.

У п'ятій трихвилинці Русаль продовжив розбивати опонента несильними чисельними ударами, перекладаючи атаки з голови на корпус. Ця тактика увінчалася успіхом в наступному - шостому - раунді: після точних комбінацій Русаля Ласло двічі ставав на коліно, і йому відраховували нокдаун. Все закінчилося в 7-м раунді, коли угорець вкотре виявився на канвасі (в результаті лівого крюка в печінку), і рефері зупинив зустріч.

boxnews.com.ua

Коментарі ()