Головне

Боксеру-чемпіону погрожують прострілити руки

02.07.2008 17:22 190 0

Чемпіон світу з боксу в середній вазі за версіями WBO і WBC Келлі Павлік заявив, що йому погрожує прострелити обидві руки колишній менеджер Ентоні Скенді.

 Келлі Павлік. Фото ko-news.com

Колишній менеджер боксера нібито збирається прострелити Павліку обидві руки, щоб він більше не зміг займатися спортом, повідомляє видання "Youngstown Vindicator".

У заяві Келлі в поліцію сказано, що, за його даними, отриманими від одного з партнерів, Скенді заявив про намір розправитися з боксером. Особисто погрози не надходили спортсмену, однак він побоюється за безпеку своєї нареченої і дочки.

Павлік також розповів поліції, що Скенді, який думає, наче боксер винен йому гроші, подав на спортсмена в суд. На думку Павліка, бажання Скенді розправитися з ним зв'язано з безуспішністю судового процесу.

В даний час муніципальний суд міста Кемпбелла, штат Огайо, розглядає справа 38-літнього Скенді. Він поряд із ще шістьма чоловіками обвинувачується в побитті 32-літнього Сету Ліча. Скенді був звільнений під заставу. Попередні слухання по його справі заплановані на 2 вересня.

Раніше екс-менеджер Келлі Павліка вже кілька разів притягувався до відповідальності: штрафи і короткострокові тюремні ув'язнення за різні правопорушення.

Lenta.ru

Коментарі ()