Головне

Менні Пакьяо готовий до нових перемог

01.07.2008 14:14 480 0

Промоутер чемпіона WBC у легкій вазі Менні Пакьяо Боб Арум повідомив, що він близький до досягнення домовленості з представниками чемпіона WBA у першій легкій вазі Едвіна Валеро про проведення двобою між цими боксерами восени цього року в Лас-Вегасі. За словами Арума, він уже кілька разів зустрічався з промоутером Валеро Акіхіко Хондою, і 1 липня, у вівторок у Лас-Вегасі повинна була відбутися ще одна зустріч між промоутерами.

Менні Пакьяо.  Фото AFT

"Думаю, що ми готові до досягнення домовленості. Сподіваюся, що завтра ми зможемо укласти контракт, - сказав Арум, додавши, що Валеро, як і Пакьяо, зіткнеться з труднощами в рамках першої легкої ваги, і для бою проти філіппінця він може перейти в легку вагу.

"Валеро - феноменальний боксер, що усі свої бої завершив достроково, - сказав Арум. - Усі, хто хоч як-небудь цікавиться боксом, будуть з нетерпінням чекати цього бою».

Нагадаємо, філіппінець Менні Пакьяо ще раз підтвердив, що є головним претендентом на звільнене Флойдом Мейвезером звання кращого боксера світу, нокаатувавши 29 червня в Лас-Вегасе чемпиона світу за версією WBC у легкій вазі Девіда Діаса і завоював титул в четвертій віговій категорії.

allboxing.ru

Коментарі ()