Головне

Через два роки Кличка не допустять до боїв за титул?

26.06.2008 13:47 366 0

Глава Всесвітньої Боксерської Ради (WBC) Хосе Сулейман запропонував нововведення, яке може викликати багато суперечок у боксерському світі.

Сулейман висловив стурбованість тим, що все більше боксерів, які переступили сорокалітній рубіж, повертаються на ринг і програють своїм набагато молодшим суперникам. Щоб уникнути таких боїв, Сулейман пропонує обмежити вік учасників поєдинків за титул чемпіона світу за версією WBC до 39 років, передає AllBoxing.Ru.

Нагадаємо, Віталій Кличко, якому 19 липня виповниться 37 років, неодноразово заявляв про своє бажання повернутися на ринг та стати чемпіоном світу. На початку травня вже нібито Кличко досяг домовленості з чинним чемпіоном світу за версією WBC Семюелем Пітером, однак пізніше висловив невпевненість у можливості проведення бою.

20 грудня 2005, на конгресі Всесвітньої Боксерської Ради (WBC) Віталію був вручений почесний титул "Emeritus World Champion". Статус Почесного чемпіона світу за версією WBC, дає Віталію право перебувати у позиції офіційного претендента на виборювання титулу чемпіона світу за версією цієї організації. Чинний власник чемпіонського поясу повинен передусім провести захист свого чемпіонського поясу проти Почесного чемпіону.

Коментарі ()