Головне

Викрадено чемпіонський пояс за версією IBF

26.06.2008 13:49 154 0

Чемпіон світу з боксі в середній вазі (до 72,6 кілограмів) за версією IBF вірмен Артур Абрахам 24 червня був пограбований в аеропорті Майамі.

Абрахам позбавився чемпіонських пояса те перснів, а також ноутбука, відеокамери, мобільного телефону, фотоапарата таінших особистих речей і сувенірів, що він придбав для членів своєї родини. Пограбування відбулася на автостоянці, де Абрахам припарковал свою машину.

"Ми з братом поставили орендовану машину на стоянку і пішли за візками для багажу. Через кілька хвилин повернулися, автомобіль був уже зламаний і багато речей украдено. Фактично, у мене залишилася лише сумка зі спортивною формою. Мій перший візит у США закінчився не дуже добре, хоча приємні спогади залишилися – я зробив з "Пантери" Міранди кошеня", - сказав Абрахам.

Нагадаємо, боксер, що виступає за Німеччину, у неділю, 22 червня, у Голлівуді (Флорида, США) захистив свій чемпіонський титул у поєдинку з колумбійцем Едісоном Мірандою. У четвертому раунді Абрахам тричі відправляв свого суперника в нокдаун, після чого рефері зафіксував його перемогу технічним нокаутом. Абрахам вперше у своїй кар'єрі провів бій у США.

Коментарі ()