Головне

Оскар Де Ла Хойя назвав дату останнього бою в кар'єрі

13.06.2008 20:34 193 0

Легендарний американський боксер Оскар Де Ла Хойя, колишній чемпіон світу в шести вагових категоріях, оголосив про те, що 6 грудня 2008 року проведе останній бій у своїй професійній кар'єрі.

Суперник Де Ла Хойі буде названий пізніше. На проведення поєдинку, який пройде в США, претендують Лас-Вегас і Лос-Анджелес, передає ESPN із засланням на керівника промоутерської компанії Golden Boy Promotions Річарда Шефера.

Головним претендентом на бій з Оскаром Шефер назвав діючого чемпіона у середній вазі Мігеля Котто, але лише в тому випадку, якщо той 26 липня захистить свій титул в поєдинку з Антоніо Маргаріто.

Знаменитий боксер, який мав намір провести до завершення кар'єри три поєдинки, змінив свої плани. Після відміни поєдинку з Флойдом Мейуезером, який був запланований на 20 вересня, Де Ла Хойя взагалі передумав виходити на ринг цього дня.

Оскар Де Ла Хойя. Фото Las Vegas Review Journal

Нагадаємо, що останній раз Де Ла Хойя виходив на ринг у травні, і переміг за очками Стіва Форбса. Усього на професійному рингу Оскар провів 44 бої, в яких огримав 39 перемог.

Lenta.Ru

Коментарі ()