Головне

У Холіфілда закінчилися гроші?

06.06.2008 08:33 186 0
Американське видання The Atlanta Journal-Constitution повідомляє, що колишній абсолютний чемпіон світу в надважкій і першій важкій вазі Евандер Холіфілд, очевидно, випробовує серйозні грошові проблеми, тому що він не в змозі розплатитися зі своїми кредиторами.

Так, наприклад, у спеціальному розділі газети Fayette Daily News and Today in Peachtree City опубліковане оголошення про те, що розкішний особняк Холіфілда, закладений боксером банку Washington Mutual Bank в забезпечення кредиту, буде 1 липня виставлений цим банком на торги через "невиконання боржником зобов'язань по поверненню кредиту".

Вартість даного особняка, розташованого в окрузі Файет у штаті Джорджия, складає приблизно 10 мільйонів доларів. Крім того, консалтингова компанія зі штату Юта недавно направила позов до суду із приводу неповернення Холіфілдом позики в розмірі 550 тисяч доларів, що екс-чемпіон зайняв для оплати проектно-дослідницьких робіт на своїй земельній ділянці площею 95 гектарів. Однак, фінансові вимоги до Холіфілда не обмежуються великими сумами.

Так жителька цього ж округу Той Ірвін, мати одного з дев'яти позашлюбних дітей Холіфілда також звернулася до суду через відсутність аліментів за два місяці в розмірі 6 тисяч доларів. За словами її адвоката, представники Холіфілда не змогли сказати нічого визначеного з приводу того, коли вона отримає ці гроші.

www.ukrbox.com.ua

Коментарі ()