Головне

Кличко вже не знає чи відбудеться його бій з Пітером

05.06.2008 14:38 547 0
Почесний чемпіон WBC Віталій Кличко розповів в своєму недавньому інтерв'ю про проблеми в переговорах з діючим чемпіоном світу за цією версією нігерійцем Семюелем Пітером.

"Справжні боксери - бійці! - заявив Віталій. - Вони готові проводити поєдинок де завгодно, коли завгодно і з ким завгодно. Але чи буде поєдинок взагалі, стане відомо набагато пізніше. Інформацію про це всі вболівальники боксу отримають в першу чергу.

На сьогодні ми не можемо говорити чітко - чи відбудеться поєдинок, де він відбудеться і коли. Розумієте, коли контракт на поєдинок підписаний, і там стоять підписи всіх сторін, лише тоді можна чітко говорити про проведення поєдинку. Все інше, ми вже багато разів це проходили, є бажанням. А ось чи може воно реалізуватися - покаже час. Можу сказати одне - якщо такий поєдинок відбудеться, то призові, які отримає Пітер, будуть найбільшими грошима в його спортивній кар'єрі. Для мене ж не гроші є мотивацією. Моєю мотивацією є те, що ніколи в історії професійного боксу два брати одночасно не були чемпіонами світу в надважкій вазі".

"Я думаю, що Пітеру можна сміливо йти на курси до Голлівуду і там щоь розповідати, - зазначив Кличко, коментуючи висловлювання Пітера, що того нібито засудили в поєдинку проти його молодшого брата Володимира. - Всі любителі боксу тоді бачили, що ніхто у нього перемогу не крав.

Дванадцять раундів Володимир його бив. І потрібно віддати Сему належне, що він вистояв. Тому всі заяви Пітера про те, що нібито Володимир Кличко програв цей поєдинок, не мають під собою нічого, окрім як додаткового бажання нігерійця попіаритись".

www.gpu.ua

Коментарі ()