Головне

Саліта хоче бою з Котельником і готовий їхати будь-куди

30.05.2008 16:02 384 0
Другий номер рейтингу WBA у першій напівсередній вазі українець Дмитро Саліта розповів, які в справи з його наступним двобоєм після скасування бою з мексиканцем Едгаром Сантаной.

"На жаль, на даний момент поки немає ніякої визначеності по наступному двобої. Пропонували кілька варіантів, але кожний відпадав по тій або іншій причині. Так, я говорив про бажання зустрітися з чемпіоном світу за версією WBA українцем Андрієм Котельником, але поки все так і залишилося на словах, нічого офіційного. Дуже сподіваюся на цю можливість, заради титулу готовий поїхати куди завгодно.

Зараз не виходжу з залу. Відверто кажучи, моя популярність і рівень мені не занадто допомагають. Накладає відбиток і статус вільного агента. Хочу боксувати тільки з кращими представниками моєї ваги, оскільки почуваю, що заслужив цього. До речі, одним з потенційних пропозицій був бій за перший рядок у рейтингу WBA з екс-чемпіоном світу британцем Гевіном Різом. Повторюся, хочу битися з кращими.

На цей рік я поставив собі мету добитися титулу чемпіона світу. Хотів би зустрітися з одним із "зірок" світового боксу, наприклад Рікі Хаттоном або Оскаром Де Ла Хойей. І нарешті, хотів би зробити собі таке ж ім'я в боксі", - цитує Саліту 15rounds.com.

www.sports.ru

Коментарі ()