Головне

За Казахстан Кличко може і шию зламати...

29.05.2008 11:06 168 0

Український боксер Володимир Кличко помстився Саші Баронові Коену за образу своєї батьківщини - Казахстану, пише DailyStar.

32-річний Кличко вирішив віддати Коену за те, як він виставляв його рідний Казахстан в образі безмозлого казахського журналіста Бората. Річ у тому, що Кличко народився в місті Семипалатинськ в Казахській РСР.

Днями боксер помітив британського коміка в одному з ресторанів в Лос-Анджелесі. Коли Коен разом з дружиною увійшов до закладу і проходив мимо його столика, Кличко до нього звернувся. У інтерв'ю американським спортивним новинам Володимир розповів "Це було чудово. Я сказав офіціантові: "Дивіться, зараз я над ним трохи пожартую". Коли він проходив повз мене, я сказав: "Ей, я думаю після того, що ти сказав про Казахстан, ти - засранець".

"Неймовірно, але він почав заперечувати, але тут я встав і нависнув над ним. Я сказав: "Я ламав людям шиї за менше". Він злякався, але потім я засміявся і сказав, що мені його Борат дуже подобається. Йому відразу полегшало", - додав Кличко.

www.gpu.ua

Коментарі ()