Головне

На турнірі братів Кличків українці створили конкуренцію кубинцям

25.05.2008 14:47 404 0

23 травня в київському Палаці спорту відбулися фінальні двобої 8-го Міжнародного турніру з боксу на призи братів Кличків. Переможцями турніру у своїх вагових категоріях стали п`ятеро кубинців, чотири українця і по одному боксеру з Росії й Італії.

У вазі 48 кг переміг українець Георгій Чигаєв, який виграв в кубинця Ямпіра Ернандеса. Андрі Лаффіта cтав кращим у вазі до 51 кг, здолавши представника України Артема Далакяна.
 
У вазі до 54 кг знову переміг боксер з Острова Свободи Янкіл Леон, котрий був сильніше за Віітторіо Паррінелло з Італії

У категорії до 57 кг срібний призер чемпіонату світу Василь Ломаченко упевнено виграв у росіянина Сергія Ігнатьєва. До того ж Ломаченко був офіційно визнаний кращим боксером турніру.

Кубинець Горденіс Угас святкував перемогу у вазі до 60 кг, де він розібрався з українцем Олександром Ключком.  У категорії до 64 кг виграв кубинець Рондель Іглесіас, котрий здолав українця Дениса Лазарєв.
 
Кубинець Карлос Бантеур переміг у вазі до 69 кг, перемігши росіянина Сергія Ситникова.

У категорії до 75 кг став українець Сергій Дерев`янченко у динамічному двобої виграв у катарця Наваха Хузама.

Фінал у вазі до 81 кг, в якому зустрічалися українець Дмитро Смагула і росіянин Едуард Якушин виграв боксер з Росії. Бій у вазі до 91 кг між українцем Олександром Усиком і кубинцем Осмаєм Акостою визнаний кращим поєдинком турніру і перемогу в ньому отримав боксер з України.

У надважкій вазі чемпіон світу італієць Роберто Камарелле як і у фіналі чемпіонату світу 2007 року в Чикаго переміг українця В`ячеслав Глазкова.

www.ukrbox.com.ua

Коментарі ()