Головне

Руїз готовий замінити Чагаєва у двобої з Валуєвим

08.05.2008 11:11 276 0
Екс-чемпіон WBA у надважкій вазі Джон Руіз заявив, що він готовий замінити володаря цього титулу Руслана Чагаєва, котрий захворів, і зустрітися в двобої за вакантний титул з росіянином Ніколаєм Валуєвим, повідомляє allboxing.

Руїз вважає, що Чагаєва варто позбавити титулу, тому що він і так уже затяг із проведенням обов'язкового захисту, що за правилами WBA повинна проходити раз у рік (Чагаєв завоював чемпіонський титул 14 квітня 2007 року), і зараз просить подальшу відстрочку.

"Ми повинні поважати вимоги про проведення обов'язкового захисту титулу, і якщо Чагаєв не хоче або не може виконати свої зобов'язання, що накладає на нього чемпіонське звання, він повинний звільнити дорогу іншим, і дозволити WBA призначити інший двобій, а не чекати (його видужання), - заявив Руїз.

"Навколо Чагаєва дуже багато чуток. Спочатку в нього був гепатит B, а зараз ще одна вірусна інфекція, і ніхто насправді не знає, коли він буде готовий вийти на ринг, та й чи буде готовий узагалі. Ми маємо намір клопотатися перед WBA про позбавлення Чагаєва чемпіонського пояса і призначенні двобою за вакантний титул між мій і Ніколаєв Валуєвим".

www.ukrbox.com.ua

Коментарі ()