Головне

Чагаєв відмовився від поєдинку з Валуєвим через проблеми із зором?

07.05.2008 16:34 301 0

Колишній менеджер чемпіона WBA в суперважкій вазі Руслана Чагаєва Таймаз Ніязов заявив в інтерв'ю німецькому виданню Bild про те, що справжньою причиною відмови Чагаєва від призначеного на 31 травня поєдинку з обов'язковим претендентом на його титул Миколою Валуєвим є проблеми із зором.

За словами Ніязова, Чагаєв практично сліпий на ліве око. Ще в 2001 році після операції у зв'язку з відшаровуванням сітківки у лівому оці лікарі повідомили боксера, що його зір ніколи не стане таким як був раніше. Ніязов також стверджує, що чув з декількох джерел про подальше погіршення зору в Чагаєва після проведеного в січні цього року поєдинку проти британця Метта Скелтона.

Проте глава промоутерської компанії Universum Клаус-Пітер Коль спростовує заяви колишнього менеджера чемпіона світу. За словами промоутера боксера, Чагаєв успішно пройшов свій щорічний медогляд і ще один додатковий в одній з лікарень Гамбурга, результати якого виявилися цілком задовільними для того, щоб WBA санкціонувала обов'язковий захист титулу проти Миколи Валуєва.

Нагадаємо, що згідно прес-релізу Universum Чагаєв був вимушений відмовитися від проведення поєдинку 31 травня через вірусну інфекцію верхніх дихальних шляхів, і найближчими днями організатори повинні оголосити нову дату проведення бою проти Валуєва.

Allboxing.Ru

Коментарі ()