Головне

Промоутер Лукаша Конечни має намір опротестувати результат бою проти Сергія Дзінзірука

02.05.2008 01:03 343 0

Лукаш Конечни (зліва) і Сергій Дзвнзірук. Фото AP
Промоутерська компанія Sport Event Steinforth (SES), яка представляє інтереси чеського боксера Лукаша Конечни, збирається опротестувати результати його поєдинку проти чемпіона за версією WBO у першій середній вазі українця Сергія Дзінзірука, що відбувся 26 квітня. Тоді чеський боксер програв більшістю суддівських записок з рахунком 114-114, 113-115 і 110-118.

"Для мене саме Лукаш - чемпіон світу, - заявив промоутер Ульф Штайнфорт. - Він переміг Сергія Дзінзірука, і ми маємо намір використати всі можливі засоби для захисту інтересів свого боксера. Лукаш Конечни був несправедліво позбавлений перемоги. Ми не можемо так просто з цим погодитись. Такі суддівські рішення завдають шкоди професійному боксу".

Втім, шанси на те, що керівництво WBO перегляне суддівське рішення практично дорівнюють нулю. WBO може призначити негайний реванш, але, скоріше за все в найкращому для Конечни випадку він збереже високе місце у рейтингу (до бою з Дзінзіруком він був другим), яке дозволить йому претендувати на титульний бій і відповідно на реванш.

Аllboxing.Ru, Fightnews.com

Коментарі ()