Головне

Тоні Томпсон агітував за Кличка і запевнив що нудно не буде

30.04.2008 19:48 359 0

Сьогодні у Києві відбулась спільна прес-конференція Володимира Кличка і його наступного суперника Тоні Томпсона, що є офіційним претендентом на титул чемпіона світу за версією WBO. Вчора аналогічна прес-конференція пройшла в німецькому Гамбурзі, де 12 червня цього року і відбудеться поєдинок.

Володимир Кличко підкреслив, що така прес-конференція відбулася вперше в історії України і побажав, щоб в майбутньому наша країна могла приймати поєдинки такого рівня. "На жаль, Києву для цього не вистачає хорошої інфраструктури. А конкретно: нормальних доріг, нормальних розв'язок, щоб не було пробок, і відповідної спортивної арени", - зазначив Володимир.

Обидва боксери були налаштовані дуже доброзичливо і поводилися, як старі приятелі. На питання журналістів, чи не повториться подібна "люб'язність" на рингу, представник команди американця відзначив, що Тоні Томпсон - це найбільш недооцінений важковаговик сучасності. І в цьому поєдинку він має намір, нарешті, продемонструвати свої найкращі якості.

Сам Томпсон підкреслив, що він був розчарований останнім поєдинком Володимира Кличка проти Султана Ібрагимова. Тоні, як і Ібрагимов, лівша. Але він завірив, що бій в Гамбурзі пройде абсолютно за іншим сценарієм - не нудно.

Фото М. Койфмана, "Сегодня"

Під час прес-конференції Володимир Кличко подарував своєму майбутньому супернику значок з передвиборною агітацією свого брата Віталія. При цьому він додав: "Тоні Томпсон зробив свій вибір. Він вибрав Кличка", хоча зазначив, що ця його невеличка вистава не є агітацією. Така ось підтримка брата, який теж був присутній на прес-конференції у якості гостя.

За матаріалами газети "Сегодня", ЛігаБізнесІнформ

Коментарі ()