Головне

Томпсон: Двобій пройде під девізом "Герой повертається додому". Думаю, мова про мене

29.04.2008 21:36 612 0
Український боксер-професіонал Володимир Кличко очікує від Тоні Томпсона більшого опору, ніж від Султана Ібрагімова, повідомляє ІТАР-ТАРС.

"Очікую від американця Тоні Томпсона більшого опору, ніж у моєму попередньому двобої від росіянина Султана Ібрагімова".

У вівторок було вперше офіційно оголошене про проведення 12 липня в Гамбурзі двобою Кличка-молодшого з обов'язковим претендентом WBO Томпсоном.

"Він вийде на ринг проти найсильнішого боксера у світі. На його місці я зробив би усе для перемоги, - пояснив Кличко. - Не збираюся його недооцінювати. Добре, що зустрічаюся з обов'язковим претендентом через невеликий проміжок часу після попереднього двобою. Думаю, вісім тижнів підготовки мене влаштують. У 1996 році я провів тут перший бій на професійному ринзі. Не боксував тут з 2000 року. Тепер я повертаюся."

Двобій пройде під девізом "Герой повертається додому". Думаю, мова про мене", - пожартував Томпсон, що торік виграв у Гамбурзі в німця Луана Краснічи і став обов'язковим претендентом на титул WBO.

"Я поважаю суперника, але переможцем залишиться тільки один і упевнений, що чемпіоном світу буду я, - повідомив Томпсон. - Більш того, має намір виграти достроково. Це бій усього мого життя. По кожному я став сильніше з моменту мого попереднього двобою. Володимир протягом останніх трьох років не зустрічався з таким сильним і суперником, як я".

На прес-конференції було повідомлено про продовження контракту між братами Кличко і німецьким телеканалом РТЛ. Сторони не стали розголошувати деталі нової угоди, у тому числі і терміни.

Коментарі ()