Головне

Дзінзірук: Universum зацікавлений продовжити зі мною угоду

29.04.2008 09:26 456 0
Інтерв`ю Сергія Дзінзірука газеті "Сєгодня" на наступний день після перемоги над чехом Лукашем Конечни.

Сергій, після бою двоє суддів віддали перевагу вам, а один зафіксував нічию. Ви були упевнені в успіху відразу після фінального гонга?

- Мій суперник, чех Лукаш Конечни, дійсно по закінченні бою проявляв емоції більш бурхливо. Та й підтримка в залі в нього була дуже могутня. Але я був спокійний, тому що перед останнім раундом мені тренер сказав, що я з невеликою перевагою, але по записках перемагаю. Тому знав, що, якщо не станеться нічого особливого, зможу довести двобій до перемоги.

- Чому він склався для вас настільки нелегко?

- Узагалі ми очікували, що так і буде. Суперник був незручний, брудний. До того ж здивував тим, що зумів протриматися всі дванадцять раундів, навіть наприкінці діяв агресивно, з куражем. Ми ж розраховували, що будемо нагнітати темп, і Лукаш втомиться. Та й у мене не все пішло. Хотілося показати більш красивий бокс, але не вийшло зробити усе, що планували.

- У вас закінчився контракт із Universum Box Promotion. Що далі? Будете змінювати промоутера?

- Universum зацікавлений продовжити зі мною угоду. Зараз ми ведемо переговори. Інших конкретних пропозицій немає, просто дзвонили цікавилися. На даний момент схиляюся до того, що мій контракт Universum буде продовжений. Умови поки не обговорювали, але мої основні вимоги - організація боїв з іменитими боксерами, наприклад, де ла Хойей. І ще хотілося б нарешті провести двобій в Америці.

Коментарі ()