Головне

Кличко вивчає Томпсона і розпочне тренування у травні

29.04.2008 01:32 470 0

Чемпіон світу за версіями IBF і WBO у супервважкій вазі Володимир Кличко підготовку до поєдинку з американцем Тоні Томпсоном, який відбудеться 12 у Гамбурзі на Color Line Arena, розпочне у середині травня. Тренувальний процес буде проходити на базі в австрійському Кіцбюлі.

"Про Томпсона я знаю поки не так багато, як хотілося б. Ми поки робимо збір усілякої інформації про Тоні, яку нам спочатку треба буде систематизувати, а потім уважно вивчити. Поки я бачив один бій Томпсона, коли 17 липня 2007 року, саме на Color Line Arena, він розгромив Луана Краснікі". - розповів Володимир. "Однак, про нього, відомий коментатор телеканала НВО Джим Лемплі, сказав, що саме через незручний та жорсткий стиль Тоні Томпсона багато боксерів уникали зустрічі із ним. А експерти журналу "The Ring" оцінили стиль ведення бою Тоні, як один із самих незручних. До того ж, право стати першим бійцем у рейтингу та мати статус офіційного претендента на проведення чемпіонського двобою, треба заслужити, що він і зробив. До того ж, з того, що я чув із його вуст, стосовно двобою проти мене, він налаштований на те, щоб вести жорсткий та безкомпромісний двобій".

Володимир Кличко

Кличко заявив, що після двох обов'язкових захистів титулів, він спробує провести ще один "об'єднавчий" поєдинок. "Я не раз казав про те, що моєю метою у боксі, є саме об'єднання поясів чемпіонів світу. Цього хочуть і фани боксу, які чекають на появу Абсолютного чемпіона світу ось вже майже дев'ять років. Гіпотетично, така можливість існує, але чи стане вона реальністю, покаже майбутнє. Що стосується мене, то я готовий це зробити, але тільки після того, як проведу захист своїх титулів спочатку проти Тоні Томпсона, а потім проти Олександра Поветкіна".

Не зайвим буде нагадати, що Тоні отримав право на проведення чемпіонського двобою, перемігши в липні минулого року технічним нокаутом Луана Краснікі, завоювавши, як титул інтерконтинентального чемпіона за версією WBO, а разом із тим, і статус офіційного претендента на бій за титул чемпіона світу. Однак, Володимир, що володіє титулом чемпіона світу за версією IBF, отримав у суперники, для обов'язкового захисту свого чемпіонського пояса, і Олександра Поветкіна.

Промоутери Тоні Томпсона та Олександра Поветкіна наполягали на тому, що саме їхній боєць повинен першим вийти в ринг проти Володимира, створивши проблему, що вирішилася в переговорах.

Компроміс був знайдений 10 квітня, коли Президент IBF Меріам Мухаммад заявила про те, що її боксерська федерація надає Володимиру право провести обов'язковий захист свого поясу чемпіона світу за версією WBO проти Тоні Томсона, але за умовою, що після цього двобою, Володимир, протягом чотирьох місяців, проведе обов'язковий захист титулу чемпіона за версією IBF проти Олександра Поветкіна.

За матеріалами офіційного сайту братів Кличко

Коментарі ()