Головне

Селезньов v Сеньків: головний батл осені - погрози, заява в поліцію та суспільний осуд

10.12.2021 19:50 Андрій Твердохліб 1826 0
Селезньов v Сеньків: головний батл осені - погрози, заява в поліцію та суспільний осуд

Джерело - Чемпіон.

Головними хедлайнерами останніх кількох днів в українському спортивному інфорпросторі стали - фуболіст Євген Селезньов і журналіст Андрій Сеньків.

Не будемо вдпаватися в деталі конфлікту, усе можна прочитати ТУТ.

Звісно конфлікт викликав чималий резонанс - багато журналістів і людей футболу висловились з цього приводу. Дехто навіть згадав приклади "особистого" спілкування з футболістом і його поведінку. Здебільшого Селезньов отримав масове засудження, хоча з них конкретно Сеньківа підтримали далеко не всі.

Копій:Навіщо тренери терплять бидло-поведінку Селезньова?

 Нардеп закликав Нацполіцію відреагувати на погрози Селезньова

 Маркевич: Селезньову треба взяти себе в руки та зосередитись на футболі

Куди цікавішою та різноманітнішою стала рекація звичайних людей, уболівальників. Тут думки розділилися. Під абструкцію потрапив і Сеньків. У нас прийнято не любити журналістів, вважати всіх брехливими, продажними та й підстав для цього вистачає.

Немає ані малесенького бажання давати оцінку фігурантам конфлікту, хоча й бачив "гідну" поведінку футболіста поза футбольним полем на власні очі. Це не пов'язано, наприклад, із професійною солідарністю з Сеньківим. Усе куди простіше - хто такий Селезньов, люди, які уміють думати, і так давно добре знають. Хто такий Сеньків - також. Напевне, рано чи пізно наші два героя мали зустрітися... До слова, журналіст звернувся в поліцію через погрози фізичною розправою.

Для мене ж у цій історії Сеньків - фігура другорядна, у хорошому розумінні. Журналіст, чи то блогер, чи навіть не той, і не інший.

Селезньов же - цар, не лише на футбольному полі, а й у житті, принаймні він себе таким вважає.

На відео нижче (28:50) немає ані провокатора Сеньківа, ані ворожих, підступних журналістів, ані, головне - немає футболу і, як наслідок, емоцій. Є лише Женя Селезньов, царьок, якому мішають усі...

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()