Головне

Ми одна команда! Легенди українського спорту взяли участь у соціальному проєкті

02.04.2021 17:57 Андрій Твердохліб 1466 0
Ми одна команда! Легенди українського спорту взяли участь у соціальному проєкті

Джерело - Чемпіон.

Легендарні українські спортсмени взяли участь у соціальному проєкті "Ми одна команда" на підтримку чемпіонату Європи з бадмінтону, який відбудеться в Києві.

Цікаві факти про бадмінтон

Учасники проєкту в різний спосіб підтримують організацію турніру в Україні та привертають увагу до бадмінтону. Серед перших, хто підтримав цю ініціативу: Голова НОК України, Олімпійський чемпіон зі стрибків з жердиною Сергій Бубка,Міністр молоді та спорту, Олімпійський чемпіон з фехтування на саблях Вадим Гутцайт, знамениті спортсмени Ілля Кваша (призер Олімпійських ігор зі стрибків у воду), Яна Шемякіна (Олімпійська чемпіонка з фехтування), Жан Беленюк (призер Олімпійських ігор з греко-римської боротьби).

Кожен бажаючий може доєднатися до цього проекту, підтримати Чемпіонат Європи з бадмінтону в Україні та популяризувати бадмінтон. Тож оргкомітет турніру закликає користувачів соцмереж викладати власні історії, що пов’язані з бадмінтоном; публікувати фото, відео гри та брати участь у запропонованих челенджах. Все це просимо робити з хештегом #миоднакоманда.

Нагадаємо, чемпіонат Європи пройде з 27 квітня по 2травня в київському Палаці спорту.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()