Головне

Історія дня. Кличко-молодший не хотів йти в гості до Шварценеггера

26.05.2020 12:45 Valeriy Ruchka 2104 0
Історія дня. Кличко-молодший не хотів йти в гості до Шварценеггера

За час своєї боксерської кар'єри Віталій Кличко познайомився з величезною кількістю світових зірок. На його останньому поєдинку в США, який відбувся 26 вересня 2009 року в Лос-Анджелесі в Staples Center, яскравій перемозі українця аплодували Арнольд Шварценеггер і Сильвестр Сталлоне, Майк Тайсон і Том Круз, Коббі Браянт і Дольф Лундгрен. З більшістю з них нинішній мер Києва підтримував дружні стосунки і за межами рингу.

"Якось зателефонував Арнольд Шварценеггер, запитав про мої плани на найближчий тиждень" — згадував Віталій в розмові з Mixsport.pro. — "Якраз з сім'єю відпочивав в Лос-Анджелесі. Арнольд запросив на свій день народження. Коли почали збиратися, син дивився мультфільми. Кажу йому, одягайся, йдемо в гості до Арнольда Шварценеггера. Син почав скиглити: "Ні до якого Шварценеггера не піду, дайте мені, будь ласка, мультики додивитися". Хникав до моменту, поки не прийшли до Арнольда. Тільки коли побачив іменинника, засяяв. Смикнув мене за руку і по-дитячому захоплено прошепотів на вухо, мовляв, тато, що ж ти раніше не сказав, що ми до самого Термінатора в гості йдемо."

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()