Голкіпера видалили за два неправильно відбитих пенальті, але польовий гравець взяв третій | Блоги | Champion.com.ua
Мій профіль
1 Квітня 2020

Голкіпера видалили за два неправильно відбитих пенальті, але польовий гравець взяв третій

20.01.2020 16:44 Valeriy Ruchka 2997 0
Голкіпера видалили за два неправильно відбитих пенальті, але польовий гравець взяв третій

Джерело - Чемпіон.

Під час поєдинку Червоної групи третього за силою дивізіону Туреччини між Ушакспором і Велімешеспором (2:0) стався дивний епізод.

У самій кінцівці зустрічі арбітр призначив пенальті у ворота господарів. Воротар відбив удар, але на думку судді зробив це неправильно і був попереджений жовтою карткою.

Під час другого пробиття кіпер також витягнув 11-метровий, але, на своє розчарування, отримав другу жовту за аналогічне порушення.

Однак фортуна була на боці Ушакспора, адже в ворота став захисник, який також парирував удар.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()