Головне

Володимир Кличко поспілкувався зі студентами в Швейцарії

Легендарний український боксер продовжує демонструвати на практиці свій метод Управління викликами
09.08.2019 20:00 Андрій Твердохліб 1463 0
Володимир Кличко поспілкувався зі студентами в Швейцарії

Джерело - Чемпіон.

Колишній чемпіон світу в надважкій вазі Володимир Кличко завітав до університету Санкт-Галлена (Швейцарія).

Видатний український боксер на практиці продемонстрував студентам свій метод Управління викликами "FACE the Challenge".

"Щороку нашого навчального курсу в університеті Санкт-Галлена я з нетерпінням чекаю нашої легендарної "Night of Challenges - "Ночі викликів ". Я знайомлюся з учасниками з нової точки зору, і у них також є можливість побачити, як я стикаюся з різними викликами.

На минулорічному заході мені дозволили приєднатися до двох команд, які взаємно конкурували один з одним, в цьому році я був моєю власною командою і повинен був змагатися з чотирма справжніми командами. Коротше кажучи, я не виграв. Я не здивований, тому що один з моїх керівних принципів - "Один, ви йдете швидко, разом ви йдете далі". Зрештою, це також один з висновків вчорашнього вечора і всього навчального курсу.

Наші висококласні лектори та експерти складають одну сильну опору, по-друге, важливі не тільки самі учасники, а й підтримка, яку вони надають одна одній під час навчання в університеті і за його межами. CAS об'єднує людей і створює основу для нового єдності. Я вдячний і пишаюся тим, що мій шлях перетнув шлях з учасниками CAS Change & Innovation Management, і я завжди з нетерпінням чекаю зустрічі з колишніми учасниками на одному з вечорів наших випускників. Дякую за кожне з цих спеціальних заходів!", - написав Володимир на своїй сторінці в соцмережах.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()