Головне

Діджиталізація спорту: Володимир Кличко презентував всеукраїнський портал Mixsport

Кличко показав унікальний всеукраїнський онлайн-проект Mixsport
14.07.2019 15:24 Valeriy Ruchka 2244 0
Діджиталізація спорту: Володимир Кличко презентував всеукраїнський портал Mixsport

Джерело - Чемпіон.

Комітет Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму спільно з легендарним боксером, екс-чемпіоном світу Володимиром Кличком представили президентам спортивних федерацій Всеукраїнську кампанію "Діджиталізація спорту" і запропонували брати в ній активну участь.

У рамках кампанії командою однодумців на чолі з Володимиром Кличком було реалізовано унікальний всеукраїнський онлайн-проект Mixsport.

Це ресурс, де зібрано інформацію про спортивні локації (федерації, клуби, школи, стадіони), події (турніри, забіги, відкриті тренування) і тренерів. Користувач може прочитати відгуки про тренера або локацію, знайти контакти представника потрібної йому федерації, прокласти маршрут від свого будинку чи роботи до місця розташування локації, довідатися про ціни і навіть відправитися на віртуальну екскурсію. Також на Mixport публікуються статті, поради, добірки, інтерв'ю зі спортсменами і багато іншої корисної інформації для всіх, хто захоплюється спортом. Ресурс підтримує компанія Google Україна.

Володимир Кличко зазначив, що діджиталізація спорту неймовірно важлива для України:

"У діджиталізації спорту світ пішов далеко вперед. Нарешті вона почала з'являтися і в Україні. Діджиталізація повинна торкнутися кожного тренера, кожну федерацію і кожного спортсмена. Я впевнений, це те, що допомагає боротися з корупцією і бюрократією.

Для людей, які хочуть займатися спортом, їхніх дітей і підлітків потрібно побудувати ком'юніті, де вони знайдуть один одного і реалізують свій потенціал. Я вірю в те, що портал Mixsport дасть таку можливість. Користуйтеся, насолоджуйтеся і, звичайно, займайтеся спортом!".

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()