Головне

Український боксер відволікся під час дуелі поглядів, щоб зробити селфі

05.07.2019 12:09 Максим Буйдин 3013 0
Український боксер відволікся під час дуелі поглядів, щоб зробити селфі

Джерело - Чемпіон.

Під час дуелі поглядів між казахстанським боксером Мадіяром Ашкєєвим (12-0, 6 КО) і українцем Ігорем Фаніяном (16-20-3, 8 КО) стався незвичайний епізод.

Український боксер вирішив відволіктися від погляду суперника, для того, щоб зробити селфі. Казаха дії Фаніяна не надто зацікавили, і він не підтримав ідею зробити спільне фото.

Відео моменту в мережі опублікував інший казахстанський боксер Бобірджан Моміне.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ИншаАЛЛАХ тек саттилик АЛЛАХЫМ женис насып етсин @madiyar_ashkeyev_official @fan_group_madiyar_ashkeyev #kazakhstan #Almaty #baluansholak

Публикация от BOBIRZHAN MOMINOV (@bobirzhan_mominov)

Бій в першій середній вазі Ашкєєв - Фаніян відбудеться 6 липня в Алмати. Центральною подією вечора стане титульний поєдинок в цій же ваговій категорії між Канатом Ісламом (25-0, 20 КО) і Хуліо Де Хесусом (27-1, 24 КО), які посперечаються за вакантний пояс WBO Intercontinental.

Нагадаємо, Фаніян є одним з керівників промоутерської компанії Sparta Boxing Promotion, а також займається тренерською діяльністю. Одним із його учнів став Олександр Шовковський.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()