Головне

Легендарна Вонн завершила кар'єру: остання гонка та привітання від Федерера. ВІДЕО

12.02.2019 13:32 Максим Буйдин 3676 0
Легендарна Вонн завершила кар'єру: остання гонка та привітання від Федерера. ВІДЕО

Джерело - Чемпіон.

Знаменита гірськолижниця Ліндсі Вонн завершила кар'єру.

"Я зробила це! Остання медаль у моїй фінальній гонці... Я не могла просити нічого більшого...", - написал Вонн.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I DID IT!!!! One last medal in my final race...I couldn’t have asked for anything more! Thanks everyone for the years of support, it means the world to me! ❤️?? I’ll post more soon but first it’s time to go home! ??

Публикация от L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn)

У неділю швидкісний спуск у шведському Оре привертав особливу увагу уболівальників і світових ЗМІ. Адже це була остання гонка найбільш титулованої гірськолижниці усіх часів (вона взла бронзу). Восени Ліндсі Вонн заявила, що піде після закінчення сезону, але недавно уточнила, що завершить кар'єру відразу після чемпіонату світу. Останнім часом її справи на трасах складалися не кращим чином, вона падала, отримувала травми, але знову вставала на лижі після численних операцій на колінах.

Останній бронзовий фініш спортсменки:

"Моє тіло говорить, що все, вистачить", - скаржилася 34-річна американка, яка поставила перед собою завдання перевершити за кількістю перемог на етапах Кубка світу легендарного шведа Інгемара Стенмарка. У нього їх 86, а у Вонн на початку сезону було 82...

Цей рекорд Стенмарка встояв. А ось Кришталевих глобусів за перемоги в окремих дисциплінах за підсумками сезону і загальному заліку Кубка світу у Ліндсі все одно виявилося більше - 20, проти 19 у шведа. Стенмарк, до речі, зустрівся з Ліндсі іпобажав їй всього хорошого.

Привітав Вонн з чудовим завершенням приголомшливою кар'єри ще один рекордсмен в області спорту, знаменитий тенісист Роджер Федерер. Переможець 20-і турнірів Великого шолома побажав успіхів Ліндсі в особистому житті і багато маленьких дітей.

Всього ж Вонн змагалася на вищому рівні 19 років, прийшовши в Кубок світу в 16-річному віці в 2000 році.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()