Головне

Світоліна програє Кіз на Australian Open. Прогноз на матч 1/8 фіналу

20.01.2019 13:00 Валерій Ручка 6534 12
Світоліна програє Кіз на Australian Open. Прогноз на матч 1/8 фіналу
Еліна Світоліна /Jimmie48 Photography

Джерело - Чемпіон.

Перша ракетка України Еліна Світоліна у 1/8 фіналу Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу зустрінеться з американкою Медісон Кіз.

Поєдинок Еліна Світоліна - Медісон Кіз відбудеться 21 січня о 2:00 за Києвом.

    Актуально: Australian Open - дивитися онлайн

Медісон Кіз

Американка здивувала своїм рівнем гри вже на старті сезону, адже перед Мейджором в Мельбурні вона не провела жодного поєдинку.

У першому раунді Відкритого чемпіонату Австралії Медісон записала на свій рахунок перемогу над Дестані Айявою (6-2, 6-2). Цей успіх допоміг 17-й ракетці світу адаптуватися до корту, і Кіз видала ще один фантастичний поєдинок проти Анастасії Потапової (6-3, 6-4).

Стало помітно, що представниця США з кожним матчем все більше набирає обертів, тому в останній зустрічі 23-річна тенісистка просто не помітила Елісе Мертенс у двох партіях (6-3, 6-2).

Еліна Світоліна

Українка також поступово набирала форму, правда на відміну від суперниці вона провела одну офіційну зустріч на турнір в Брісбені, яка закінчилася фіаско.

Світоліна непогано стартувала в Мельбурні, відразу ж розгромила Вікторію Голубич (6-1, 6-2). Сьома ракетка світу діяла в схожому темпі в другому раунді та знову оформила розгром, в цей раз над Вікторією Кужмовою (6-4, 6-1).

Все йшло за планом Еліни, але попередній поєдинок з Чжан Шуай показав, що проблеми в грі 24-річної одеситки присутні, правда китаянка не втримала перевагу (4-6, 6-4, 7-5)

  Не пропустіть: Світоліна - Кіз: онлайн-трансляція 1/8 фіналу Australian Open

Прогноз  Чемпіона

Раніше Світоліна і Кіз зустрічалися двічі у WTA-турі. Обидва рази перемога залишалася за Кіз. 2015 року Світоліна не змогла дограти стартовий матч на Прем'єрі в Нью-Гейвені, а 2017 року зазнала поразки в четвертому колі US Open.

Як би здорово зараз не грала Еліна Світоліна, але на її тлі Медісон Кіз виглядає впевненіше, плюс американка менше помиляється і демонструє більш агресивний теніс, тому ми згодні з букмекерами та вважаємо, що саме Кіз буде у чвертьфіналі.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()