Головне

Світоліна - Чжан Шуай: ставки букмекерів на матч Australian Open

18.01.2019 14:08 Максим Буйдин 2144 0
Світоліна - Чжан Шуай: ставки букмекерів на матч Australian Open
Еліна Світоліна

Джерело - Чемпіон.

Суперницею Світоліної в третьому раунді Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу буде китайська спортсменка, Чжан Шуай.

Китаянка на даний момент знаходиться на 42-й позиції в рейтингу WTA, тоді як Еліна 7-ма ракетка світу, хоча недавно була 4-ою. Дівчата двічі грали між собою, спершу в Маямі у 2016 році, а після, в рамках виставкового матчу The Break Tens. Обидва рази перемогла українка, причому без проблем.

Чжан Шуай.

Китайська тенісистка грає і в парному і в одиночному розряді, і, немає сумнівів, що буде робити акцент на парну гру. Зараз китаянка займає сорок другу сходинку жіночого рейтингу, грає правою рукою. У цьому сезоні розпочала сезон грою в Шенчжені, де в першому ж раунді програла Жабер у двох сетах, у другому турнірі в Гобарті програла в першому ж колі Блінковій. Австралійський Відкритий Чемпіонат почала перемогою у трьох сетах над Цибулковою, у другому колі пройшла Крістіну Плішкову у двох наполегливих сетах.

Еліна Світоліна.

Після закінчення минулого сезону займає сьому сходинку еліти світового тенісу. У минулому сезоні виграла в чотирьох турнірах, зокрема, підсумковий турнір Мастерс, у Римі, Дубаї і в Брісбені. Цей сезон стартувала з поразки в Брісбені від Саснович у трьох сетах. На Австралійському Чемпіонаті в першому колі обіграла Голубич дуже легко у двох сетах, у другому колі пройшла Кузьмову.

Ставки і прогнози

У середньому на перемогу Світоліної діє коефіцієнт 1,25. На перемогу китаянка цифра зупинился на позначці в 4,3.

 

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()