Головне

Щоб поцілити в голову треба бити в живіт: що говорив Анатолій Ломаченко під час бою з Педрасою

10.12.2018 13:16 Валерій Ручка 6568 0
Щоб поцілити в голову треба бити в живіт: що говорив Анатолій Ломаченко під час бою з Педрасою

Джерело - Чемпіон.

У Мережі з'явилася розшифровка слів Анатолія Ломаченка, головного тренера і батька Василя Ломаченка, між раундами бою з Хосе Педрасою.

1-2: Все нормально в тебе, тому спокійно, ти відчув джеб? Старайся, бий трохи вправо і вліво, передня-задня вправо-вліво. 

2-3: Спробуй нарізно, повертай, за руку зі зміщенням, зрозумів?

3-4: Він чекає вже, розумієш? Б'єш в живіт, на голову переведи, голова, живіт, голова. Головне зміщення.

5-6: Для чого ж ти дражнив, а? Різницю відчуваєш? Можна серію, легко, вільно. І розтягнути, не треба в'язатися і штовхатися, він захоплюється цим. Ти пробив, в атаці легко зловити атаку. Він почне свою атаку, після неї відразу ж викидай удар, але ти розтягнув і підхопив його, змістився, ще раз підхопив. Не треба сильно, воно піде, легко і точно зрозумів? Потрібно серійно.

6-7: Поодинокі не підуть. Ти смикнув, сюди зміщується, смикнув, з цього боку починаєш, раз-два-три, не давай чіплятися. Те що він перекладає тут, уткнувся він тут і викладає, а ти смикнув розгорнув, і він повисає відразу, ти зрозумів? І не намагайся вдарити сильно, будеш намагатися, взагалі нічого не вийде. Повторні відмінно йдуть.

7-8: Просто не давай йому думати, підхопив, і тільки захоплення розтягнув і все.

9-10: Постарайся на точність, він промахується.

10-11: Голова-живіт-голова, не кидайся, не треба діставати. Зроби раз-два-три, відразу ж руки перед тобою, підключи 3-ю атаку, зрозумів?

11-12: Ти ганяєшся за головою, якщо добивати, потрібно бити сюди, ти зрозумів (показує на живіт - прим. Ред.)? Чи не викладайся, багато сил витрачаєш, не треба. Не забувай, щоб поцілити в голову, потрібно бити в живіт, груди, зупинити.

Поєдинок Ломаченко - Педраса тривав усі 12 раундів, за підсумками яких українцеві зарахували тріумф одноголосним рішенням суддів. У 11-му раунді Хай-тек відправив опонента двічі в нокдаун. Також він завдав більше ударів, ніж суперник.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()