Головне

Чекаємо на тебе завтра на тренуванні: гравець Фіорентини написав померлому капітану прощальний лист, який доведе вас до сліз

06.03.2018 09:49 Андрій Твердохліб 3100 0
Чекаємо на тебе завтра на тренуванні: гравець Фіорентини написав померлому капітану прощальний лист, який доведе вас до сліз

"Капітане, мій капітане. Чом ти не прийшов, щоб поснідати з усіма нами? Чому ти не взяв своє взуття з кімнати Марко (Спортьелло, голкіпер клубу) і не прийшов випити, як зазвичай, свій апельсиновий сік? Вони скажуть нам, що життя триває, що ми повинні дивитися вперед і знову зібратися, але яке це буде без тебе?


Хто прийде вранці в їдальню, щоб зігріти нас своєю посмішкою? Хто з цікавістю запитає нас, що ми робили напередодні увечері, щоб посміятися? Хто буде лаяти молодих хлопців і хто буде відповідати найдосвідченішим? Хто створить коло для гри в "два дотики" і хто змусить Марко божеволіти? З ким ми будемо обговорювати епізоди шоу MasterChef, флорентійські ресторани, серіали і матчі, в яких ми грали? На кого я буду спиратися під час ланчу після важкого тренування?

 Давіде Асторі (ліворуч) та Ріккардо Сапонара

Повернись, нам потрібно додивитися Ла-ла ленд і обговорити його, як будь-який щойно вийшовший фільм. Повернись до Флоренції, вони чекають на тебе, щоб продовжити контракт і визнати все те добре і позитивне, що ти даєш нам кожен день. Вийди з цієї проклятої кімнати, ми чекаємо на тебе завтра, коли відновляться тренування.

В житті є люди, які знають вас, але ніколи не спілкуються з вами. І є такі, як Давіде, хто відразу ж просто вітає тебе: "Ласкаво просимо до Флоренції, Ріки".

Де б ти не був, продовжуй захищати наші ворота і просвіщати нас на правильному шляху. Капітане, мій капітане. Назавжди мій капітан", - написав Ріккардо Сапонара.

 

Фіорентина також не залишилася осторонь і вирішила підтримати близьких Давіде, фіалки продовжили контракт Асторі. Назавжди. Його зарплату отримуватимуть дружина і дочка.

Sports.ru

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()