Головне

Хокеїсти побилися під час матчу НХЛ двічі протягом двох хвилин. ВІДЕО

09.01.2018 22:21 Адміністратор Чемпіона 3650 0
Хокеїсти побилися під час матчу НХЛ двічі протягом двох хвилин. ВІДЕО

Бійки у хокеї, не дивлячись на те, що за них гравці отримують штраф, що може врешті-решт призвести до небажаних результатів, вважаються таким самим елементом гри, як кидки по воротах, швидкісне катання та силові прийоми. 

А у Національній хокейній лізі, навіть після ряду змін у правила та постійній боротьбі за чистоту гру з метою запобігання серйозних травм у хокеїстів, вони залишаються одним із найбажаніших моментів поєдинку.

Трапляється, що суперники радують доволі активними та захоплюючими двобоями по декілька раз за матч.

Так, напередодні у матчі регулярної першості між Детройт Ред Вінгз та Тампа Бей Лайтнінг гравці перевершили очікування фанатів ще до першої перерви. Протягом заключного відрізку стартового періоду відбулося дві бійки.

Спочатку у поєдинку зійшлися Брейден Пойнт та Ділан Ларкін, а за дві хвилини - Янні Гоурд та Томас Татар. У першому випадку явного переможця виявлено не було, проте у другому - переміг представник блискавок. 

Сама гра завершилася перемогою Тампи 5:2. 

Тампа очолює Східну конференцію, тоді як Детройт у нинішньому сезоні поки не може похвалитися хорошими та стабільними результатами. Червоні крила йдуть на 12-му рядку.  

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()